Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om eBrix

Välkommen till eBrix - Din LEGO butik på nätet samt med ett 1100m2 stort LEGO-varuhus i Örebro!

 

Ebrix AB är ett expanderande svenskt familjeföretag beläget bakom IKEA vid Marieberg köpcentrum utanför Örebro grundat år 2010.              

Vi är stolta återförsäljare av Lego gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO biten. En produkt som vi på företaget och vår omgivning älskar, vilket också är drivkraften bakom vår lagershop i Örebro och denna webbshop!!! ... . 

 

Fler och fler kunder upptäcker hur enkelt och bekvämt det är med e-handel. Vår webbshop har alltid öppet, du har tillgång till vårt kompletta sortiment, hittar uppdaterad information om produkter, priser samt lagersaldon. Ebrix erbjuder dig som kund många och marknadens säkraste betalningsalternativ, och dessutom möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter. 

 

Besök gärna vårt Fotoalbum och inspirera andra genom att maila oss era roligaste eller coolaste LEGO byggen, eller titta in i vår Outlet där du kan fynda bland kampanjer och prissänkta produkter.

 

Vi har stora ambitioner och vill verkligen bli både Din LEGO butik på nätet och givna butik i Örebro-området, med ett stort spännande sortiment av nya och tidigare utgivna produkter, till bästa tänkbara pris! För att nå dit är vi mycket intresserade av dina synpunkter, idéer eller förslag till förbättringar. Tveka därför inte att kontakta oss för frågor eller synpunkter. Vi lovar att vi ska göra vårt bästa för att nå vår ambition!

 

Peter Lilja,

Teamledare och grundare av eBrix

 

We now ship to the whole Scandinavia! 

Select country above for right currency, read more

  • Kampanjer
    • Kampanjer
Månadens produkt
Produkter
Mer för pengarna
Fraktpris privat/företag:
Endast 49kr/149kr
 
Order innan kl 16.30 skickas samma dag
 
Butik Marieberg/support:
FÖRLÄNGDA ÖPPETTIDER:
LÖRDAG 16/12  10-18
SÖNDAG 17/12  11-18
 
Vardagar 10-18.30
Lördagar 10-16
Söndagar 11-16
OBS! begränsad telefonsupport i dec, maila gärna!
 
DHL leverans till Servicepoint dagen efter
 
10-25% under rek.pris på standardsortimentet
 
Öppet köp 14 dagar
 
Säkra betallösningar via Handelsbanken:
» SWISH
» Kort- & delbetalning
» Faktura & förskott
» Direktbetalning via  
   Handelsbanken