Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om Ebrix

Välkommen till Ebrix - Din LEGO butik på nätet samt med ett 1100m2 stort LEGO-varuhus vid Marieberg Köpcentrum vid E18/20 i Örebro!

 

Ebrix AB är ett expanderande svenskt familjeföretag beläget bakom IKEA vid Marieberg köpcentrum utanför Örebro grundat år 2010.              

Vi är stolta återförsäljare av LEGO gruppens alla original-produkter, som bygger på den världsberömda LEGO biten. En produkt som vi på företaget och vår omgivning älskar, vilket också är drivkraften bakom vårt varuhus och denna webshop. 

 

Fler och fler kunder upptäcker hur enkelt och bekvämt det är med e-handel. Vår webbshop har alltid öppet, du har tillgång till vårt kompletta sortiment, hittar uppdaterad information om produkter, priser samt lagersaldon. Ebrix erbjuder dig som kund många och marknadens säkraste betalningsalternativ, och dessutom möjlighet att dela med dig av dina produkt- och köperfarenheter till andra konsumenter. 

 

Besök gärna vårt Fotoalbum och inspirera andra genom att enkelt själv ladda upp roliga och coola LEGO byggen, eller titta i vår LEGO REA där du kan fynda bland kampanjer och prissänkta produkter.

 

Vi har stora ambitioner och vill verkligen bli både Din LEGO butik på nätet och givna butik i Örebro-området, med ett stort spännande sortiment av nya och tidigare utgivna produkter, till bästa tänkbara pris! För att nå dit är vi mycket intresserade av dina synpunkter, idéer eller förslag till förbättringar. Tveka därför inte att kontakta oss för frågor eller synpunkter. Vi lovar att vi ska göra vårt bästa för att nå vår ambition!

 

Peter Lilja,

Teamledare och grundare av Ebrix

 

Produkter
Mer för pengarna
Fraktpris privat/företag:
Endast 49kr/149kr
 
Order innan kl 16.00 mån-fre skickas samma dag
 
DHL leverans till Servicepoint, eller direkt till företag
 
Butik Marieberg
Vardagar 10-18
Lördagar 10-16
Söndagar 11-16
 
Leverans på parkeringen:
Ring 019-7601540
när du är vid entrédörren (10-16) Mån-Fre
 
15-30% under rek.pris på standardsortimentet
 
Öppet köp 14 dagar
 
Säker betallösning via KLARNA Checkout:
» Direktbetalning
» Faktura Företag
» Faktura Privat
» Kort & Delbet.
» samt SWISH